Besluit Marcoen omtrent social media en WhatsApp

Beste ouders,

Ons is opgevallen dat steeds meer (hulp)ouders aan de leerkrachten hun privénummer vragen om een WhatsApp groep aan te maken met alle leden van een werkgroep en/of klas. Dat wordt niet altijd als prettig ervaren. Daarom hebben wij hier als team een besluit in genomen. In het vervolg zullen wij hier niet aan deelnemen/verzoeken accepteren vooral vanwege onze privacy. Dit geldt ook voor alle vormen van social media. Wel zijn wij te bereiken via de bekende wegen zoals: email, bellen naar het telefoonnummer van de school zelf en een persoonlijk gesprek. Voor de werkgroep Schoolkamp (en excursies) wordt er een uitzondering gemaakt. Alleen op deze 3 dagen moeten desbetreffende leerkrachten wel mobiel bereikbaar zijn wegens de omgeving en de activiteiten in de buitenlucht.
Wij rekenen op uw medewerking.

Met vriendelijke groet,
Team Marcoen