Klasbord nieuws

Beste ouders,

Schoolbreed is afgesproken dat Klasbord vanaf heden de manier is van communiceren naar de ouders. De weekupdate zal dus via Klasbord komen. Klasbord is enkel voor ouders/verzorgers en in groep 7 en 8 mogen de leerlingen ook lid worden. Berichten die expliciet niet voor de kinderen bedoeld zijn, zullen per mail naar jullie gezonden worden. Dit omdat we merken dat broers/zussen uit groepen 7 en 8 ook de berichten van de lagere klassen kunnen lezen. Er zijn leerkrachten die het prettiger vinden om in de avond iets op Klasbord te zetten. Mocht u de melding in de avond, of welke tijd dan ook, vervelend vinden, kunt u dit uitzetten.

Mocht u verdere vragen hebben omtrent Klasbord dan kunt u juf Annika hiervoor benaderen.

Met vriendelijke groet,

Team Marcoen