Oudervereniging

De Marcoen kent een actieve oudervereniging (OV). De oudervereniging van basisschool Marcoen heeft als doel school zo leuk en gezellig mogelijk te maken voor alle kinderen. Dit doen zij door te helpen bij activiteiten die in en rond de school georganiseerd worden, zoals het sinterklaas- en kerstfeest, de grote schoolreis, de schoolverlatersdagen van groep 8, maar bijvoorbeeld ook door de organisatie van de sportdag en carnaval. Soms bestaat deze bijdrage uit het meedenken en meedoen met schoolactiviteiten en soms uit het inkopen van eten en drinken voor die activiteiten. Kortom, de OV helpt het schoolteam door ‘handjes’ te bieden, maar ook door financiële ondersteuning. Alle ouders/verzorgers van de leerlingen van De Marcoen zijn automatisch lid van de oudervereniging.

De OV is elk jaar weer blij met ouders die willen helpen, bij zowel de organisatie als uitvoering van de activiteiten voor de kinderen.
Wilt u meehelpen dan kunt u dit altijd kenbaar maken bij een van de leden of u kunt reageren op eventuele verzoeken om hulp die de oudervereniging regelmatig verstuurt.

Het is vanzelfsprekend dat ouders behoefte hebben aan informatie vanuit de oudervereniging. Daarom worden alle ouders jaarlijks geïnformeerd middels een jaarverslag, waarin een overzicht wordt gegeven van de georganiseerde activiteiten en financiële stand van zaken. Op de algemene ledenvergadering (ALV) zijn alle ouders welkom. Hier vindt u het sociaal jaarverslag van 2018-2019: sociaal jaarverslag 2018-2019

In september ontvangen alle ouders een bericht over het betalen van de ouderbijdrage. Zonder deze ouderbijdrage kunnen al deze leuke activiteiten niet plaatsvinden, we rekenen weer op ieders bijdrage.

Samenstelling oudervereniging:
Voorzitter: Remco, vader van Anneli (groep 7)  en Eefke (groep 5)
Secretaris: Sabine, moeder van Nora (groep 8) en Stella (groep 6)
Penningmeester: Jeroen, vader van Janne (groep 7) en Siebe (groep 5)
Angela, moeder van Justice (groep 7) en Jayla (groep 4)
Marieke, moeder van Lotte (groep 8) en Daan (groep 4)
Wendy, moeder van Yara (groep 6)
Joyce, moeder van Eva (groep 7) en Vince (groep 4)
Peggy, moeder van Pieter (groep 3) en Rosalie (groep 1)