Toestemming delen foto’s en video’s

Op onze site worden foto’s geplaatst van diverse activiteiten. Wij gaan voorzichtig om met het plaatsen van individuele foto’s van onze leerlingen op de website en plaatsen geen foto’s waardoor leerlingen schade kunnen ondervinden.
Daarnaast maken wij gebruik van de app Ouderportaal. Dit is een besloten afgeschermde omgeving waar foto’s en mededelingen van school worden geplaatst.
Foto’s in dit portaal zijn in beginsel niet downloadbaar. Indien dit wel het geval is zijn deze bedoeld voor eigen gebruik en niet om te delen op bijv. social media.

Omdat ook uw kind op deze foto’s kan staan en omdat dit om persoonsgegevens gaat vragen we u om toestemming om deze foto’s te plaatsen. Uw voorkeuren kunt u ten allertijden wijzigen in het Ouderportaal.

Uw toestemming geldt alleen voor foto’s en video’s die door ons of in onze opdracht worden gemaakt. Het kan voorkomen dat andere ouders foto’s maken tijdens schoolactiviteiten. De school heeft daar geen invloed op, maar wij gaan ervan uit dat deze ouders ook terughoudend zijn bij het plaatsen van foto’s en video’s op internet en social media.